info@monasi.ro

Cursurile online

Cursurile online

Cursurile online – ce sunt, cum și când se folosesc?

Cursurile online sunt modalitatea cea mai bună de aprofundare de cunoștințe în ritm propriu.

Ele sunt un sistem planificat și organizat de către o instituție ce furnizează studenților săi materiale electronice într-o ordine secvențială și logică și se numește un sistem de eLearning sau curs online. Sistemul eLearning oferă posibilitatea de organiza cursuri online, ce pot fi asimilate de studenți într-o manieră proprie, fără a fi constrânși de prezență și sincronicitate.

Cursurile online sunt o formă alternativă la educația tradițională, utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici. Acest tip de educație este potrivit pentru cei care nu au timp să participe la cursuri față-n-față, autodidacticilor sau în situații precum cea în care se află țara noastră, și anume starea de urgență.

Monasi Cursuri și Consultanță în parteneriat cu Academia Britanică de Afaceri și Comunicare care funcționează de peste 15 ani pe piața din România sub licența London School of Business and Communication din Marea Britanie oferă un sistem de învățare de calitate superioară / premium realizat după modelul britanic întâlnit în școlile de afaceri prestigioase din Londra având până în prezent peste 60.000 de cursanți din toată țara.

Astfel, pe lângă comunitatea creată pe facebook prin Grupul micilor antreprenori din România unde membrii primesc sfaturi, știri economice și legislative, cărți pentru a de dezvolta și documente, am adăugat și aceste cursuri online accesibile oricând, integral și flexibil pentru a ne asigura că la finalul acestei perioade dificile ne-am adus aportul prin a face tot posibilul să ne adaptăm situațiilor noi cu care ne confruntăm azi, să fim pregătiți pentru ceea ce urmează și să avem măcar o abilitate sau competență în plus care să aducă valoare afacerii noastre.

Cursurile de pe site-ul nostru se adresează persoanelor care nu au cunoștințe în domeniul respectiv până la cunoștințe la nivel de mediu și care își doresc să învețe și să se perfecționeze în aceste domenii.

Noi dorim să facem acest lucru cât mai ușor, astfel am aplicat o reducere de 20% la fiecare curs pentru a stimula și încuraja antreprenorii prezenți și viitori să apeleze la acest tip de învățare mai ales în situația actuală.

Prin înscrierea la un astfel de curs aveți acces 24/24 la suportul de curs, la lecții, informații sau celelalte resurse ale cursului ales, iar programul de învățare este foarte flexibil și stabilit de d-voastră – cursantul.

Am selectat cele mai potrivite cursuri pentru perioada pe care o traversăm împreună și le vom discuta periodic atât pe pagina de facebook Monasi Cursuri și Consultanță cât și în Grupul micilor antreprenori din România pentru a ajuta mediul de afaceri, firmele mici și mijlocii și mai ales antreprenorii din spatele lor care merită toată silința, răbdarea și efortul experților care au creat aceste cursuri.

Lista cursurilor adăugate care sperăm va aduce un plus valoare firmelor mici și mijlocii. Ele sunt moderne, interactive și de succes.

Management Strategic

Comunicarea în Afaceri

Dezvoltare Personală

Marketing

PR – Relaţii Publice și Comunicare

Leadership şi Comunicare Managerială

Managementul Resurselor Umane

Managementul Riscului

Banking, Credite. Operaţiunile bancare ale firmei

Webdesign şi Tehnologii Web – CSS, Javascript

Afaceri – Operațiuni Comerciale în Uniunea Europeană

Copywriting și Comunicare Persuasivă

 

Pentru întrebări, clarificări sau ajutor:

     (+4) 0722 – 39 69 59

     (+4) 0722 – 39 69 59

       info@monasi.ro

Lasă un răspuns