info@monasi.ro

Curs online: Managementul Riscului

Curs Managementul Riscului

Durata cursului 8 module

(12 sesiuni)

Preț: 48250 RON

Include reducerea de 20% pe perioada stării de urgență

Acte necesare înscrierii:

bullet Copie BI/CI


Conținut curs:

Se va învăța practic cum se transformă riscurile din firmă în oportunități de creștere a firmei, care sunt riscurile financiare ale afacerii cât și cele legate direct de productivitatea firmei (riscurile operaționale).

La cursul de Managementul Riscului aflăm care sunt metodele concrete prin care putem determina care este gradul maxim de risc pe care firma îl poate suporta astfel încât să rămână pe profit în continuare. De asemenea, vom ști care este momentul potrivit în care putem să evităm la timp riscurile din firma utilizând Metoda Algoritmului Logic care este obligatorie și necesară pentru fiecare manager.


Competențe principale dobândite la finalul cursului:

bullet Riscul în cadrul unei firme – probabilitatea de manifestare

bullet Tipurile de riscuri și cum se manifestă concret în firmă

bullet Cum realizăm Analiza de Risc

bullet Cum se realizează Managementul Riscului în cadrul firmei

bullet Managementul riscului și Guvernanța Corporativă

bullet Cum se derulează procesul de management al riscului?

bullet Instrumentele cu care lucrăm în managementul riscului

bullet Ce acțiuni desfășoară managerul care se ocupa de managementul riscului în firmă


Cursul vă este pus la dispoziție împreună cu partenerul nostru Academia Britanică de Afaceri și Comunicare și beneficiați de această reducere pe perioada pandemiei să deveniți mai bogați cu o abilitate / competență care să vă ajute la locul de muncă, în relațiile cu cei din jur și, cel mai important, să vă ajute să gestionați o situație de criză.

Veți fi redirecționat pe pagina partenerului nostru.


Academia Britanică de Afaceri și Comunicare funcționează de peste 15 ani pe piața din România sub licența London School of Business and Communication din Marea Britanie și este un sistem de învățare de calitate superioară / premium realizat după modelul britanic care este întâlnit în școlile de afaceri prestigioase din Londra având până în prezent peste 60.000 de cursanți din toată țara.


Pentru întrebări, clarificări sau ajutor:

     (+4) 0722 – 39 69 59

     (+4) 0722 – 39 69 59

       info@monasi.ro

The My Write at Home series aims to reinforce functional writing skills by providing daily exercises. The books cover writing, language development, and punctuation. These books also teach creativity in writing. Below are some helpful tips I’ve discovered to help you tackle the job. These are my top tips for creating captivating writing. You’ll be amazed at your results! Check out this article to learn more information https://www.we-heart.com/2021/11/11/reliable-paper-writing-services-4-best-companies/ about the benefits offered by My Write at Home. My Write at Home series.

Lasă un răspuns